AGG - Business Matching

Het bijeenbrengen van bedrijven en potentiële internationale partners kan zowel voor korte termijn als lange termijn doelen dienen (bijv. projectontwikkeling, financieringen, joint ventures, handel). ASPIRE Global Group BV begeleidt diverse partijen bij het vinden van de juiste partner op gebied van joint venture, financieringen en investeringen in diverse projecten. Wereldwijd beschikt onze organisatie over partners waar samen mee gewerkt wordt.

Dankzij dit uitgebreid netwerk zijn we in staat bedrijven zowel nationaal als internationaal in contact te brengen met dienstverleners, producenten, handelspartners of commerciële kansen.

Als vervolg op het bijeenbrengen van partijen, assisteert ASPIRE Global Group BV ook bij de voorbereidingen voorafgaand aan het aangaan van een financiering, investering of joint venture, door te onderhandelen over de samenwerkingsvoorwaarden en afspraken en (concept)contracten op te stellen.

Het assisteren van bedrijven bij het verwerven van financiering ten behoeve van de implementatie van hun projecten, is de specialiteit van ASPIRE Global Group BV. Wij verwerven financiering van Private Investors, participatiemaatschappijen en multilaterale financierings-
instellingen door middel van een business plan en/of een projectvoorstel.